En kärleksnatt på Venusgården

På VENUSGÅRDEN finns tre sköna dubbelrum specialutrustade för kärleksnätter i en liten avdelning med egen ingång: VENUSRUMMET, KAMASUTRARUMMET och TAO-RUMMET. Varje rum har eget helkaklat dusch- och toalettrum och komfortabla dubbel- sängar. I den gemensamma trapphallen finns ett bord med kaffe, te och sött porslin för en liten fikastund.
Allt sedvanligt för en hotellvistelse ingår förstås. Gästrummen på VENUSGÅRDEN är helt RÖKFRIA. Om du vill röka får du göra det utomhus. Djur får inte vistas på rummen.

 

loading...

Kärleksnatten kostar 2 000 kr per natt och rum för två personer. Då ingår stämningsskapande utrustning såsom välkomstdrink, en bricka med massageoljor och glidmedel att prova och en vuxenleksak för 300 kr att välja ur sortimentet i vår nya Afroditesbutik. Erotikpedagogens egen extasstav i trä finns också på varje rum för den som vill hitta sin G-punkt. Varje rum är också utrustat med en speciell kärleksgunga hängandes från taket.

Ett LYXALTERNATIV finns för 2  500 kr per rum och natt och då ingår också vårt erotiska LUSTRUM där man också kan inta en supé på tuman hand som alternativ till restauranger 5-15 km bort. I LUSTRUMMET serveras också frukosten på morgonen. I LUSTRUMMET finns en ny rund säng,  en sexgunga i läder, en liten BDSM-hörna och en erotikmöbel från amerikanska företaget LIBERATOR som många av våra gäster gillar skarpt! Bilder och beskrivning på lekstugan finns HÄR. Lustrummet går också att hyra i 2-3 timmar på dagen för 1000 kr utan att man behöver boka in sig på något annat hotellrum på gården.

Vill ni stanna ytterligare en natt eller två eller om ni är återkommande gäster kostar det 1 500 kr per natt.

Många av våra gäster önskar sig lite mer designade kvalitetsvibratorer och kan i så fall botanisera bland allt som finns i vår lilla gårdsbutik. I  bas- och lyxalternativet ingår 300 kr att handla för i butiken vilket kan tas ut som rabatt för en dyrare sexleksak.

Gården har återigen fått en butler i äventyraren och allt-i-allon THOMAS LYON, boendes i gårdens annex med hunden Emil. Tillsammans med  värdinnan står han till tjänst med  service och omhändertagande  i samband med introduktionen till gården och har ni tur kan ni t o m få trädgårdstips av Erotikpedagogen själv som oftast står på alla fyra i trädgårdslandet under sommaren!

FULL DISKRETION är en hederssak på Venusgården. Vi får ibland frågan om man kan övernatta med en partner på Venusgården under trygg diskretion. Så är givetvis fallet! Så länge det är "vuxet och frivilligt" har vi inga synpunkter på vilken relation parterna har och några personuppgifter lämnas aldrig ut. Gården och dess parkeringsplats ligger ensamt ute på ett enormt spannmålsfält och är helt insynsskyddad med minst 500 meter till grannarna. Egen uppfart 400 meter sker från allmän väg utan att tangera någon granne.  Venusgården är helt enkelt det perfekta kärleksnästet!

Är du nyfiken på de separata rummen? Läs mer på undersidan om kärleksrummen!

 

Fotot på Taorummet taget av Per Holmqvist.