En kärleksnatt på Venusgården

På VENUSGÅRDEN finns nu endast två sköna dubbelrum specialutrustade för kärleksnätter i en liten avdelning med egen ingång: VENUSRUMMET och KAMASUTRARUMMET. TAO-RUMMET ockuperas av bästa väninnan och hyrs inte längre ut. Varje rum har eget helkaklat dusch- och toalettrum och komfortabla dubbelsängar. I den gemensamma trapphallen finns ett bord med kaffe, te och sött porslin för en liten fikastund.
Allt sedvanligt för en bekväm vistelse ingår förstås. Gästrummen på VENUSGÅRDEN är helt RÖKFRIA. Om du vill röka får du göra det utomhus. Djur får inte vistas på rummen.

 

loading...

Kärleksnatten kostar 2 000 kr per natt och rum för två personer. Då ingår stämningsskapande utrustning såsom välkomstdrink, en bricka med massageoljor och glidmedel att prova och en vuxenleksak för 300 kr att välja ur sortimentet i vår nya Afroditesbutik. Erotikpedagogens egen extasstav i trä finns också på varje rum för den som vill hitta sin G-punkt. Varje rum är också utrustat med en speciell kärleksgunga hängandes från taket.

Vill ni stanna ytterligare en natt eller två eller om ni är återkommande gäster kostar det 1 500 kr per natt.

Många av våra gäster önskar sig lite mer designade kvalitetsvibratorer och kan i så fall botanisera bland allt som finns i vårt lilla internetlager.

Gården har återigen fått en butler i äventyraren och allt-i-allon THOMAS LYON, boendes i gårdens annex med hunden Emil. Tillsammans med  värdinnan står han till tjänst med  service och omhändertagande  i samband med introduktionen till gården och har ni tur kan ni t o m få trädgårdstips av Erotikpedagogen själv som oftast står på alla fyra i trädgårdslandet under sommaren!

FULL DISKRETION är en hederssak på Venusgården. Vi får ibland frågan om man kan övernatta med en partner på Venusgården under trygg diskretion. Så är givetvis fallet! Så länge det är "vuxet och frivilligt" har vi inga synpunkter på vilken relation parterna har och några personuppgifter lämnas aldrig ut. Gården och dess parkeringsplats ligger ensamt ute på ett enormt spannmålsfält och är helt insynsskyddad med minst 500 meter till grannarna. Egen uppfart 400 meter sker från allmän väg utan att tangera någon granne.  Venusgården är helt enkelt det perfekta kärleksnästet!

Är du nyfiken på de separata rummen? Läs mer på undersidan om kärleksrummen!

 

Fotot på Taorummet taget av Per Holmqvist.