Venusrummet

Venusrummet på bottenvåningen är helt inrett i korallrosa. Spegelbordet är fullt med doftande oljor, glidmedel, orgasmkrämer, fjädervippor, rökelse, Erotikpedagogens egen extasstav i trä och naturligtvis husbibeln Orgasmera Mera.
Den som vill kan pröva den synnerligen bekväma kärleksgungan i taket. WOW, vi längtar tillbaka till gungans "finesser"! säger våra gäster.
Vidare finns en skön dubbelsäng, omgärdad av ett pärldraperi och i taket en sänghimmel av korallröd sidenorganza. I ena hörnet en Venustavla och vita pärllyktor från Indien. Enjoy!

 

Taorummet

Foto Per Holmqvist
TAORUMMET på vinden domineras helt av den stora runda sköna sängen som gjord för kärlekens alla lekar och en finurligt placerad spegel för den som gärna vill betrakta. Rummet går i mjuka akvarelltoner av ljust rosa och turkos och har en makalös utsikt över slätten. 
Lika rikligt utrustat med sensuella attiraljer som de övriga rummen men med mer inspiration från den kinesiska kärlekskonsten och med illustrationer ur Kärlekens Tao på väggarna.
Gungan i Taorummet består mest av olika remmar, kanske tänkt för de mer akrobatiska, men är förvånansvärt bekväm.
OBS! Taorummet hyrs inte längre ut då bästa väninnan bor här under sina skånevistelser.


 

Kamasutrarummet

Foton Per Holmqvist

I Kamasutrarummet stiger man in i ett indiskt kärlekstempel, vigt åt den skönaste av alla konster, erotikens. Den indiska kärleksgudinnan Shakti bjuder in oss i sinnenas njutning med dofter, smaker, färger, siden, guld och glitter. 
Mitt i rummet tronar himmelssängen som ett rum i rummet: här kan man dra sig tillbaka för att älska i dagarna tre som de indiska gudarna! Tips och inspiration ger väggarnas erotiska motiv ur Kamasutra, den spännande kortleken med gamla Tantra-illustrationer och det lilla biblioteket med olika versioner av den orientaliska kärleksläran som fascinerat i årtusenden. Den erotiska uppfinningsrikedomen var betydligt större då än nu, så ta för er av all den njutning som Kama- sutra skänker!
Att älska i en gunga var t ex mycket populärt fär 3000 år sedan och avbildas ofta i den urgamla kärleksmanualen. Vårt Kamasutrarum är också utrustat med en gunga av klassiskt snitt liknande gamla tiders. De olika gungorna hos oss har blivit det i särklass mest njutningsfyllda kärleks- redskapet, lovprisat av våra gäster. Känslan av att vara helt fri, viktlös och rörlig ger helt nya spännande upplevelser under älskandet.