VENUSGÅRDENS NYA LUSTRUM
 

Nu står LIBERATORS finaste sexmöbel BLACK LABEL ESSE CHAISE inne i vårt nya lustrum, ett tips som vi tagit till oss från många gäster. Denna vackra kurviga liggdivan som t o m skulle pryda sin plats i ett vardagsrum hoppas vi kommer att inspirera till många heta och upphetsande kärleksstunder där man lätt kan pröva många nya sköna ställningar som t ex Her Majesty (perfekt för oralsex) eller Top Brass (halvstående bakifrån); en tavla med samlagsställningar finns att beskåda. För dem som vill testa bondage ingår diverse fängsel i svart sammet.
 
Vårt tropikvarma lustrum (f d erotiska SPA:et) är ett av de vackraste och mest stämningsfulla rummen på gården, inramat av rosaröda halvantika indiska brudslöjor som skapats av ett kvinnokollektiv i norra Indien. Levande eld, tantrisk konst, en sexgunga i läder – här man kan verkligen säga att man går in i ett njutningens rike!

Det par som vill kan helt enkelt också bara vara i den harmoniska, meditativa stämningen i rummet, sitta försjunkna i varandra och kyssas, njuta av solnedgången över slätten eller dofterna av tusentals blommor som öppnar sig och strömmar in under de varma förtrollande sommarnätterna på vår innergård i Skåne. Välkomna till både romantik och erotik!

Lustrummet ingår i vårt lyxalternativ men kan också hyras separat på 2-3 timmar till en kostnad på 1000 kr för dem som inte vill övernatta.

Från och med sommaren 2021 kommer gästernas frukost också att serveras i lustrummet eftersom vår kökslägenhet numera bebos av gårdens livvakt och alltiallo. Även medhavd mat kan avnjutas här om man inte väljer att sitta ute och äta, antingen på innergården eller gräsmattan.

Under sommaren kommer vi också att påbörja ytterligare renovering av stallet intill vårt lustrum med en ny liten köksavdelning bl a.

Vill du veta mer, ring Ylva på telefon 0735156560. Mer om erotikmöbeln ESSE finns att läsa på afroditesapotek.se där den också kan köpas.