Nedanstående kurs i erotisk hypnos på Venusgården 17 sept 2022 är INSTÄLLD. Vi återkommer med nya spännande kurser våren 2023.

FRÅN NYHETSBREVET:

TA en MAGICAL MYSTERY TOUR på VENUSGÅRDEN i sommar

VENUSGÅRDENS speciella magi...

... är en oförglömlig mix av erotik, förförelse, kärlek, vänskap, frihet och djupa samtal om livets möjligheter till njutning och glädje. Över allt detta svävar kärleksgudinnans anda av lockande blomdofter och tusentals blommor som omfamnar varandra i rena kärleksruset! På natten blir allt som förtrollat av nattfjärilar och trollsländor i regnbågens alla färger. Samt inte minst av alla älskande par på gården! Sann magi för alla med lekfulla sinnen!

Just nu på gården
Solen har kommit tillbaka till Skåneland med löften om solsmekta kroppar, blomlängtan och passionerad förälskelse!
Som gäst på Venusgården får ni bästa service av mig och Thomas, livvakt och alltiallo, som blivit om möjligt lika populär som självaste erotikgudinnan på gården! Vi minns med stor glädje alla de oförglömliga möten vi hade med er som besökte oss förra året! I år kör vi på stort och öppnar även Taorummet för gäster periodvis då gårdens berömda författarinna kommer att tillbringa delar av året i Spanien.
Att Venusgården symboliserar frihet och njutning, harmoni, kärlek och erotik det vet alla som besökt oss. I sommar öppnar vi upp för ännu mer av det magiska och mystiska i tillvaron med bl a kurser i det mindre, intimare formatet och med särdeles exklusivt innehåll.

Så kom på en MAGICAL TOUR med oss
… genom att gå en workshop i EROTISK HYPNOS, något som jag själv under de sista åren försökt sätta mig in. Nu har jag lyckats enrollera en av Sveriges främsta hypnosterapeuter ANDERS WALLIN med 22 års erfarenheter och över 8000 klienter. Han kommer att leda oss in i en fascinerande värld av suggestion. Anders är också författare till självhjälpsboken KONSTEN ATT GÖRA ALLT MÖJLIGT och har varit aktiv inom BDSM-kretsar sedan tidigt 70-tal. Läs mer om Anders på www.anderswallin.se.
För Venusgården håller Anders en erotikanpassad workshop av sin kurs ORDEN SOM GÖR SKILLNAD.

Vi får lära oss
Att förtrolla och fascinera omgivningen med ord och hypnosfraser
Att genom kroppsspråk och röstklang förstärka påverkan på andra
Att öka karisma och fokusering med tekniker hämtade från mental träning
Och mycket, mycket mer…!

Som par får ni lära er att sätta igång starka processer i det undermedvetna med hjälp av hypnotiska språkmönster och trance-skapande ord vilket tar ”skamliga förslag” till en helt ny nivå!
Vidare hur man arbetar med tonfall och pauser och tränar upp sin röst för att tala hypnotiskt med påtaglig påverkan. Hur man gör självhypnos och bjuder in andra i sitt eget transtillstånd.
Som final gör Anders en gruppresa med erotisk hypnos riktad till de kvinnliga deltagarna för att sätta igång orgasmtriggers. Denna intensiva hypnostripp får man träningskort till där det ingår hypnosfraser och trance-ord som man kan leka vidare med hemma i sängkammaren!

Alltså, synnerligen upplagt för de intensivaste orgasmer ni någonsin upplevt under natten som följer!
Dagen därpå finns det möjligheter till privata hypnossessioner med Anders.

KURSFAKTA: lördagen 17 september kl 10 – 19. Kursavgift 2000 kr per par inkl lunch.
Övernattning på Venusgården tillkommer med 1.500 kr per par inkl frukost. Vi har plats för fyra övernattningspar samt högst två icke övernattande från närområdet.

Privatsessioner på söndagen, pris och tid enl överenskommelse med Anders.

Anmälan direkt till Ylva på eroteach@hotmail.com eller mobil 0735156560.

Under sommaren påbörjar vi så smått förvandlingen av ena stallet till kök och duschrum för våra gäster.
Kontakt sökes därför med de av er som har speciella färdigheter i husbyggeri, t ex rörmokare, elektriker, grovarbetare, målare, designer etc. Gärna mot byteshandel: en dags hantverk mot ett-två dygns valfri njutningsnatt på gården.
Ring mig på 0735156560 om intresse finns!


www.afroditesapotek.se finns vår skattkammare för njutningsredskap. 

Och till er som längtar efter de filosofiska/erotiska samtalen under de ljusa, doftande sommarkvällarna: Vi finns alltid här för det djupa samtalet!

Med glädje, lust och njutning! Ylva, erotikpedagogen, 2 juli 2022

LIVETS SKÖNHET OCH VIDUNDERLIGHET
20220302

Ett år har gått och livet på Venusgården levs precis som om pandemier och annat elände inte existerade. Själv förundras jag över att jag fått en ny höftled och nu kan gå igen utan att ha det minsta ont. Och mina kärlekar blomstrar i takt med rosorna i trädgården! Min livvakt, äventyraren Thomas L är nästan lika populär bland gästerna som jag själv och nere i byn tror de att vi varit gifta i tjugo år. Men jag har behållit min stora, härliga, underbara frihet rakt igenom alla konstiga restriktioner som härskar/t i världen och njuter till fullo av allt som finns på gården: frid och harmoni, blommor och blader, solens livgivande strålar och månens silvriga sken och sist men inte minst söta Klara med sin fantastiska kokkonst som också ni gäster får smaka i form av den knapergoda muslin. 
Mina hemliga älskare avslöjar jag inte än men ni kan snart få ta del av deras njutningar i den nya bok som är på gång ägnad enbart åt att göra det skönt för män! Ett nog så angeläget ämne i våra dagar när män i Sverige behöver lite uppmuntran och beundran.
Mitt lilla parti NYTTIGA SVENNE har både sett dagens ljus och nästintill avsomnat i brist på ekonomiska muskler. Trots det har jag huvet fullt av kreativa planer för ett framtida Sverige och har aldrig haft så roligt som när jag nätverkat politiskt. När jag hittat biljonären som vill vara min politiska sleeping partner kommer det att hända ett och annat! Under tiden, gå gärna in på nyttigasvenne.se och ta del av tankarna!
Apropå tankar går diskussionerna som vanligt höga under rosorna och ni är alla välkomna att ta del av erotiska råd och tips och filosofiska samtal om livet, allt i frihetens och glädjens tecken!
Ylva i mars-juni 2022

 

ETT ÅR HAR GÅTT
20210304

Ett år av rena rama magin med så många både spännande och innerliga möten, många ögonblick av lycka och glädje och en utveckling för mig som kvinna som jag aldrig hade kunnat föreställa mig! Mycket tacksam är jag över allt det som jag har kunnat ge och fått tillbaka av livet. Karma...

Förändringarna i mitt liv är många: jag har fått två sambos och en hund (ännu så länge hemliga!), två nya älskare (ännu mer hemliga!) och startat en nytt parti (än så länge hemligt!).
Med detta förändras också gården då jag har inrett en egen lägenhet i annexet för en sambo, vilket gör att köksdelen för gårdens gäster försvinner men ersätts av en liten frukosthörna i Lustrummet istället, alternativt frukost i det gröna under sommarhalvåret.

Lustrummet får också en lite mer experimentell hörna för dem som vill prova på handklovar och lite bondage. En ny lite mer bekväm utesäng med sänghimmel över som skydd mot alla de fåglar som tagit över taket av olika rosor, klematis och vinrankor där man kan älska under sommarnätterna! Ja, det paradisiska på gården kommer att bestå!

Kanske upplivar vi också de erotiska/filosofiska samtalen på gården som blivit så populära och eventuellt kan det bli en och annan liten tantraorgie också. Den som lever livet får se...

Ni som kommer hit, välkomna att dela mitt paradis, mina tankar och min livserfarenhet.

Ylva i vårsolen

 

LIVET I ALL DESS GENEROSITET
20200404

Aldrig hade jag kunnat tro att livet skulle bli så rikt och underbart igen efter min mans död sommaren 2018! 
Under 2019 har jag haft så många fantastiska möten och fått många nya vänner för livet, älskat av hjärtans lust och mött en ny man att älska!
Jag ångrar inte en sekund att jag behöll och utvecklade verksamheten på gården under sommaren 2019. VENUSGÅRDEN är nu den plats på jorden som jag älskar och aldrig vill lämna och jag hoppas få dela den med er alla kära gäster i många år framöver! VARMT VÄLKOMNA till det nya livet på gården!  Ylva

MIN LIVSKAMRAT ÅKE FRIDELL
2018-11-09

Sommaren 2018 förändrades mitt och gårdens liv för alltid: min man Åke Fridell gick hastigt bort. Sorgen och saknaden smärtar mig djupt och mycket har legat nere på gården. Jag hoppas kunna driva verksamheten vidare åtminstone ett år till men tar en dag i sänder.