KURSER sommaren 2023

TANTRA FÖR PAR inkl yoni- och lingammassage
10 juni med Fredrik Hoff

Endagskurs med Fredrik Hoff lör 10/6. Kursavgift 2000 kr/par
Mat (lättlunch, fika och gemensam middag) 500 kr/person
Max sex par. Tre par kan övernatta i något av våra kärleksrum för 2000 kr/par.

OM FREDRIK
Fredrik har under många år intresserat sig för personlig utveckling och ledarskap.
Under de senaste åren har han djupdykt i tantra genom att gå mängder av tantrakurser både som par och individuellt. Nu håller han själv tantrakurser och egna tantriska event.
Han är även utbildad i Neuro-Semantics, som förenklat beskrivet är en modellering av hur kropp och sinne fungerar.
Fredrik drivs av en inre nyfikenhet och vilja att lekfullt utforska hur han själv och omvärlden hänger ihop.

OM KURSEN
Du kommer under denna dag få tillfälle att hitta till nya nivåer i dig själv tillsammans med din partner. Både i att ge och ta emot njutning från nya perspektiv.
Dagen kommer att byggas upp med att först öppna upp kropp och sinne för att få en ökad känslighet och närvaro. Utifrån det tillståndet kommer du och din partner få mötas på djupet i övningar där vi leker med beröring och det bortom fysisk beröring, tantriska möten.

Efter denna kurs blir sommaren garanterat full av älskande möten.

Mer om Fredrik på facebook.com/fredrikhoff eller
facebook.com/groups/hofflifehack.

Väl värda att lyssna på är hans visdomsord på video på FB.

 

Fredrik Hoff
Fredrik Hoff
Sabina Pedersen
Sabina Pedersen
Björn Wiberg
Björn Wiberg

TANTRISK NJUTNINGSMASSAGE med Sabina Pedersen och Björn Wiberg lörd 22 juli

Du kan boka in dig och din partner för en 2,5 timmar lång helkroppsmassage à la Tantra lörd 22 juli för 2000 kr/person. Ett förmiddagspass och två eftermiddagspass erbjuds. Vi har som vanligt tre kärleksrum på gården för par som vill övernatta men man kan komma även enbart för själva massagen. Paret får massage samtidigt men i skilda rum. Sabina masserar mannen och Björn kvinnan.

OM SABINA PEDERSEN
Med sina 10 år som praktiserande tantrika och 4 år som aktiv tantramassös och terapeut tar Sabina/Shanti med sitt kärleksfulla sätt med dig på en djupgående, intim och sinnesväckande resa.
Hon kopplar samman mystik med avkoppling och din sexuella energi omvandlas till en helande kraft.
Av Sabina får du inblickar i intimitet, närvaro, medvetenhet och universell kärlek.

Läs mer om Sabina på Facebook under tantrasabina eller On my way to become a Tantra Masseur.

OM BJÖRN WIBERG
Min resa till tantramassör började efter att jag i ett flertal samtal och möten med kvinnor observerat att det finns ett stort behov av läkning och möjlighet att kunna få mötas i ett tryggt forum för att kunna expandera och kunna vara i sin kropp och lära sig hitta tillbaka till sin kropp och njutning i form av beröring. Många av dessa kvinnor bar på blockeringar och trauman men även rädsla för att närma sig män pga tidigare upplevelser.
Efter uppmaning från flera håll om att erbjuda min lugnande beröring och närvaro till kvinnor så bestämde jag mig för att utbilda mig och börja massera och göra skillnad på marknaden då det tyvärr figurerar många manliga massörer som erbjuder massage för deras egen njutning i stället för klientens läkning.
Jag är utbildad till tantramassör av Lin Holmqvist, en i toppskiktet av Sveriges främsta utbildare inom tantramassage och sexuell healing. Jag har också assisterat Lin i hennes tantramassageutbildningar.
Jag har hållit workshops för par som fokuserar på bl a sexuell närvaro, olika former av beröring, njutning och avslappning. Varit gäst i Anna Torsdotters sjuveckorsprogram i tantrisk beröring där jag pratade om hur det är att vara manlig tantramassör med kvinnliga klienter och kontroll av sexuella energier.
Ser fram emot att möta dig i ett tryggt och avslappnat möte där fokus ligger på dig att ta emot och vara i din kropp.
Med kärlek och värme Björn

Björn hittar ni under hans namn på facebook/bjornwiberg

 

PROSTATAMASSAGE FÖR PAR - teori och praktik med Ylva Franzén 19 o 27 aug

19 augusti, 4 timmar 13-17 1200 kr/par. Max 5 par, varav 3 kan beredas övernattning i något av våra kärleksrum. Ytterligare ett tillfälle ges 27 aug med samma upplägg.

Kursen kommer att baseras på Ylvas senaste bok MAN-UP – MER OM MANLIG NJUTNING som snart kommer att ges ut som e-bok och då kan köpas bl a på afroditesapotek.se.

Intensivare orgasmisk njutning för män via stimulans av prostatan är tyvärr ännu ett tabubelagt ämne i Sverige.

Kursen är tänkt för både kvinnor och män som vill veta mer om prostatans roll för mannens orgasm. Förutom anatomiska kunskaper kommer Ylva att ge många praktiska verktyg och tips på olika sätt att stimulera prostatan och även demonstrera direkt prostatastimulering på en modig man!

I sanning är detta en kurs som kan komma att revolutionera hela sexlivet och föra ett par oerhört nära varandra i delade upplevelser av omvälvande njutning.

Anmälan till någon av kurserna görs direkt till Ylva Franzén på eroteach@hotmail.com eller 0735156560