Venusgården i media

Som enda kärlekshotell i Skandinavien har Venusgården fått mycket uppmärksamhet i TV och press. Svensk och dansk TV och Sydnytt har varit här för intervjuer. Det program som nästan alla som kommer till VENUSGÅRDEN  fortfarande talar om är FRÅGA-OLLE-PROGRAMMET som vi varmed i. Där framställdes gården precis som den är - ett veritabelt kärleksparadis. Har ni tur kan ni se en repris eller kanske hitta det på Kanal 5 Play.
Både svenk och utländsk press har varit synnerligen nyfikna på gården och vår verksamhet. Danska TIDENS KVINDER, det tyvärr nyligen nedlagda erotiska magasinet för kvinnor har lockat många danska gäster till gården med sin artikel "EROTISK BED & BREAKFAST".

EXPRESSEN tog i artikeln: SÅ BLIR SOMMAREN ÄNNU HETARE många fina bilder på ett kärlekspar som besökte gården. Några av dem kan beskådas nedan.

Lokalpressen har varit här titt som tätt, t ex SKÅNSKA DAGBLADET: VENUSGÅRDEN - ETT LUSTHUS.

Den senaste artikeln är från Amelia Adamos M-MAGASIN nr 13/2014: VÅGAR DU TA IN PÅ ETT KÄRLEKSHOTELL? Ber om ursäkt för att länkarna till artiklarna på denna sida inte fungerar. Ska försöka åtgärda detta./Ylva 

Efter en notis i brittisk press där det verkar som om hela London talar om utrustningen i våra rum har också internationell press börjat höra av sig! Först ut på gården var en mystisk resejournalist från Storbritannien som aldrig ville lämna gården och efter ett år äntligen levererade en artikel i en ännu mer mystisk tidning som ingen hört talas om och därefter en kvinnlig journalist från USA med nybliven man som vill inkludera Venusgården i ett reportage över de fem mest spännande smekmånadshotellen i världen! Det hade vi aldrig vågat hoppas på!

På Venusgården finns det många ställen att älska på, både ute och inne - ta inspiration av Expressens kärlekspar nedan!
 

loading...