Afrodites under - den lilla butiken på landet

Varje vår återuppstår vår lilla gårdsbutik AFRODITES UNDER. Då packar Ylva på nytt  lyx-vibratorer och massageoljor från AFRODITES APOTEK i Stockholm i sin stora kappsäck och simsalabim har vi fått en ny liten butik där våra gäster kan ägna sig åt lite erotisk shopping.

På det vackra spegelbordet finns fullt med rosa vibratorer, t  ex vår nya favorit japanska SAKURA, en marshmallowmjuk klitorisstimulator som är så len och avstressande och FAIRY, världens starkaste vibrator. FUN FACTORY finns också  med sina ekocertifierade vibratorer EL LOVE med riktigt djupgående vibrationer och GIGOLINO, slank och snygg! Och naturligtvis Erotikpedagogens egen EXTASSTAV i amerikanskt körsbärsträ, perfekt för att hitta G-punkten. Ovanför alla vibratorerna hänger en sirlig fransk vintagehylla med vårt urval av glidmedel och massageoljor, bl a klassikerna PJUR och LIQUID SILK och de fina kyssoljorna från KAMASUTRA.

Vibratorer och massageoljor samsas med de gamla väggrelieferna i f d hönshuset, numera erotisk gårdsbutik
Vackraste festklänningen i guldbrokad och en sky av svart spets

På vår kurviga skyltdocka sitter det snyggaste vi sett på länge, en fantastisk klänning i svart spets och guldbrokad från BURLESKA. Den väcker känslor hos både män och kvinnor!  Förra årets korsetter ligger nu i FYNDKORGEN för 200 kr. Sexiga strumpor, bodystockings, lite mer avancerade underkläder och svarta klänningar finns det också ett litet urval av.

Kondomskåpet är fullt av både större och färggladare varianter plus de populära orgasmkrämerna och geishakulorna. I lamphörnan hänger Ylvas hopplock av lampor som blivit över från inredningen av Venusgården och på det indiska skåpet står en samling vackra glas, kakfat och skålar - allt till salu. Massor av kuddar har vi också, i finaste thaisiden eller romantiskt blommönstrade från PIP STUDIO i Holland. Från PIP kommer också damernas favoritporslin i lantligt romantisk stil, så populärt att det nu nästan är slutsålt. 

Öppettiderna i butiken är Sveriges minsta: vi har öppet när vi har gäster i kärleksrummen och under sommaren på lördagar  mellan 14 och 16. Å andra sidan lovar vi att komma med nyckeln och öppna om ni ringer 0709 929799!

Välkomna till vår minibutik i Skåne!

 

Här kan man göra fynd!
Och låta sig inspireras av dörrskylten!